Stolt 10-årsjubilerande Best Transport. Foto: Best Transport. Stolt 10-årsjubilerande Best Transport. Foto: Best Transport.

Best Transport firar 10 år av hemleveranser

Best Transport ser sig som logistikbranschens pionjär inom hemleveranser och nu firar man 10-årsjubileum av att leverera varor som handlats online hela vägen hem till svenska konsumenter.

Under det senaste decenniet har hemleveranser i Sverige genomgått en betydande förändring, I mars 2014 bröt Best Transport tillsammans med Apotea ny logistikmark genom att utföra de första hemleveranserna kvällstid i Sverige.

I början av 2010-talet var hemleveranser till konsument ännu ovanliga. De få alternativ som fanns på marknaden var långsamma och oprecisa och det var svårt att veta exakt när en leverans skulle ske. Detta tog både Best Transport och Apotea fasta på.

Best Transport menar att framgångarna är en följd av företagets fokus på att hålla sig i framkant när det gäller de senaste trenderna och teknologiska framstegen och utbyggnad av infrastruktur. År 2020 var man, enligt Best Transport, först med att ställa om till fossilfria hemleveranser.

Helt rak var vägen mot framgång dock inte då det 2021 kom kritik mot att företaget hade åkerier anslutna till sig där förarna inte fick rätt lön och att viten drogs på förarnas löner. Detta föranledde Best Transport att agera.

De senaste 10 åren har varit en resa av kontinuerlig innovation och tillväxt för Best Transport.
– Med hjälp av avancerad teknik och branschledande logistiksystem har vi lyckats överträffa våra förväntningarna när det gäller snabbhet, tillförlitlighet och bekvämlighet. Vi är stolta över att ha spelat en central roll i att forma och driva utvecklingen av leveranser hem till konsumenter i Sverige, säger Jimmy Swalén, chef på B2C på Best Transport.

Om artikeln

Publicerad: 2024-03-20 13:00
Kategori: Nyheter
Taggar: Apotea Best Transport Fossilfria transporter Hemleverans Online-handel Paketleverans