Foto: Scania, arkiv Foto: Scania, arkiv

Är du bäst i ”Scaniakunskap”? – Quizet är tillbaka

Idag drar Scanias kunskapstävling Scania Quiz Trophy igång igen! Tävlingen genomförs i ett webbaserat uttagningsheat, och avslutas med en live-final på Elmia Lastbil den 24 augusti.

I Scania Quiz Trophy tävlar Scania-fans om vem som har störst kunskap om Scanias produkter och tjänster, och hur de används på bästa sätt.
– Vi vill främja kännedomen om hur våra produkter och tjänster fungerar samt hur man använder tekniken i fordonen på bästa sätt för att sänka bränsleförbrukningen, minska slitaget och få mer uptime, säger Mikael Eriksson som är servicemarknadsdirektör på Scania Sverige.

Vinnaren i Scania Quiz Trophy kammar hem ett underhållsavtal på tre år för sitt Scania-fordon till ett värde av maximalt 80 000 kronor, ett presentkort på 3 000 kronor i Scanias webshop samt den ärofyllda Scania Quiz Trophy-pokalen.

Tvåan och trean vinner underhållsavtal på två respektive ett år, samt presentkort på 2 000 respektive 1 000 kronor. Alla finalister bjuds även på en resa till och från finalen, en övernattning i Jönköping samt entrébiljett till Elmia Lastbil.

Scania Quiz Trophy har tidigare genomförts år 2022 och då hade tävlingen 4 266 tävlande och 1,4 miljoner visningar (varav över 600 000 unika). Scania Quiz Trophy vann även ”Årets B2B-Event” i branschtävlingen Gyllene Hjulet 2022.

Om artikeln

Publicerad: 2024-05-20 10:46
Kategori: Nyheter
Taggar: Scania Scania Quiz Trophy Tävlingar